вторник, 28 февруари 2012 г.

Нов сайт с онлайн игри за момичета

В статията по-долу ще ви представим един нов сайт за игри, в които има и онлайн игри, които са подходящи за момичета.

барби игриПървата категория с подходящи за момичета игри ще намерите Барби игри. Забавленията с любимата кукла не са много, но затова пък са специално подбрани и всички са много хубави. Игри от тази секция са намерили място и в топ класацията на сайта, а престижното първо място се заема от играта "Барби кара колело".

Следващата категория с игри за момичета е "Уинкс Игри". В нея ще намерите игри с така наречените Уинкс момичета. Ще можете да обличате Стела и Рокси, да оцветявате всичките Уинкс момичета, а накрая ще можете да се впуснете в приключенията на Кико. В същия раздел ще откриете и любимите на момчета онлайн забавления със супер героят Бен Тенисън. По известен като Бен 10.

онлайн игри
И накрая ще завършим със секцията с игри за готвене. В нея ще откриете няколко игри, с които ще можете да се поупражнявате в готвенето онлайн. Ще готвите пица, зелена салата, пиле с гъби и пилаф. Помислено е и за любителите на по-бързите и динамични игри, те ще могат да тестват своите скорост и бързина на мисълта с играта Пингвински ресторант.

Всички игри, които се намират на сайта могат да бъдат оценявани и коментирани, както и да се споделят във Фейсбук. Ако харесате сайта не пропускайте да се възползвате от тези функции, по този начин ще помогнете за неговото популяризиране и разпространяване сред феновете на игрите.

Да пожелаем на новия сайт за bgigri.com много успехи и много потребители, които да го посещават всеки ден и да прекарват приятни минути с най-забавните игри за момичета и момчета онлайн.

Няма коментари:

Публикуване на коментар