понеделник, 26 март 2012 г.

Още един сайт с игри за момичета онлайн

игри за момичетаЕто и най новото ни предложение, което се появи съвсем скоро в българското Интернет пространство. Сайтът предлага игри предназначени само за момичета. Като категориите са следните: Игри за обличане, игри с маникюр и игри за готвене. Засега започват с малко игри, но това най-вероятно ще се промени в бъдеще. Сайта има приятен розов дизайн и лесна навигация за по бързо достигане до игрите.

На първо време ще обърнем внимание само на някои игри, които са намерили място в секцията "най играни игри" - можете да я видите най-долу на сайта.

Първата игра е играта "Коктейли в Бара" - Тази игра сме я срещали и в други сайтове с игри за момичета и като една от най-харесваните е намерила мястото си и в този сайт. Повечето момичета много добре знаят за какво става въпрос в играта, но ще отделим едно изречение и на страниците на този блог. В играта момиче с лице на Хана Монтана разбърква коктейли по указания на играча и ги опитва на вкус. Понякога коктейлите са сполучливи, но понякога резултата е доста драматичен и последствията за барманката са трагични.

Втората най-играна игра за момичета в сайта е "Фризьорски Салон". Тази игра също сме я играли, но това е нормално, защото добрите игри за момичета се предлагат от всички сайтове и няма начин всеки себеуважаващ се сайт да ги пропусне. Тук играча е в ролята на мениджър на фризьорски салон, като трябва едновременно да го управлява и обслужва клиентите. Играта изисква ловкост, бързина и бърза мисъл.

И последната игра, която ще ви представим в тази статия е типичен представител на игри за обличане, преобличане и гримиране. Играта се казва" Облечи ездачката" в нея ще подбирате дрехи за младо момиче, което ще ходи на състезание по конна езда. Дрехите са специално подбрани за случая, ще имате възможност да подберете всички аксесоари, които обличат истинските жокейки - ботуши, специален панталон, жокейско елече и разбира се жокейска шапка. Изобщо играта е класически представите на секцията игри за обличане.

С това приключваме нашето представяне на този нов сайт с игри за момичета, пожелава ме му много успехи и бързо да настигне лидерите в бранша.

Няма коментари:

Публикуване на коментар