петък, 8 юли 2011 г.

Игри за момичета

Има много и различни игри за момичета. Повечето е възможно да се играят и без заплащане. Освен момичетата да се забавляват те са предназначени и за усъвършенстване на някой умения като готвене, обличане, дизайн на дрехи, къщи и гледане на бебета.

Едни от на-популярните игри за момичета изискват да се украсяват различни видове сладки. Победител е този, който е украсил най-добре сладкиша, разбира се времето, за което е постигнато това също е от значение. Този вид игри развиват фантазията и творческото мислене у момичетата.

Обличането на кукли и манекенки също може да е много забавно. Момичетата могат да разгърнат цялата се творческа мисъл като обличат различни герой като известни личности. Избора е огромен, от пепеляшка до спящата красавица и от котарака Гарфийлд до зайчето Бъни. Всички игри за обличане се играят долу-горе по един и същи начин: първо избирате фон, после подбирате шапка, коса, цвят на очите, устни и скули. След това преминавате към подбора на дрехи. И най на края завършвате с избора на обувки или ботуши.

Готвенето също е тема, която не можем да пропуснем, когато става въпрос за игри за момичета. Най-разпространените са украсяване на торти и различни сладкиш. Започва се като подберете правилните продукти и ги смесите по най-добрия, и същевременно, най-правилния начин. Като не забравяте да ги изпечете на правилната температура. Съвкупността от всички тези фактора определят и крайния резултат от играта.

Ето че стигнахме и до игрите с грим. На една голяма част от момичетата това са любимите игри. Най-хубавото на тези игри е, че имате възможност да променяте грима на манекенките колкото си искате, докато не постигнете желания ефект. Можете да добавяте сенки, руж, мигли, червило и всичко друго, което ви дойде на ум.

И ще завършим с игрите за украсяване на жилищни пространства. За начало получавате празна стая, в която в единия ъгъл са натрупани купчина мебели, табуретки, дивани, картини, цветя и други аксесоари. Задачата на момичето е да ги подреди по най-добрия начин.

Няма коментари:

Публикуване на коментар