вторник, 26 юли 2011 г.

Игри с преобличане за момичета

Често момичетата се отегчават от преобличането на едни и същи кукли с едни и същи дрехи. Може ли това да се промени и всеки ден малкото момиче да има нова кукла за преобличане, че и с нови дрехи? Може разбира се! Това става чрез новите технологии и развитието на Интернет.

Новото време промени изцяло начина по който се играят игри за момичета, пластмасовите и парцалени кукли се преместиха онлайн. Там няма ограничения и избора на дрехи и аксесоари е практически неограничен. Всяко момиче с минимална компютърна грамотност може за секунди да намери хиляди сайтове където има игри с преобличане и гримиране на кукли. Всеки уеб сайт за игри има категория с игри за момичета, даже има сайтове, които са тясно специализирани в тези игри и обхващат целия диапазон от забавления за момичета. Там ще намерите игри за преобличане, готвене, разкрасяване, кукли Барби и какво ли още не.

Най-популярните сред игрите за преобличане са игрите за кукла Барби. Това са любимите игри на момичетата, който вече играя на онлайн игри и прекарват часове в смяна на всевъзможни дрешки, гримове и бижута на любимата кукла.

Следващите по популярност са игрите за преобличане на известни личности, които са в изобилие в Интернет пространството. Какво по-хубаво от това малкото момиче да облече любимата певица или певец в дрехите които и харесват и да изглежда както и харесва на нея. Тези игри изобилстват в Интернет и практически има такива за почти всички известни личности. Като се почне от Бритни Спиър, Лейди Гага, Ума Търман, Барак Обама и се стигне до Принцесата на Монако.

Обичате ли да оцветявате детски картинки? Разбира се! Това са следващите по популярност игри за момичета. Оцветяват се от различни детски герои до цели виртуални книжки за оцветяване.

Ще завършим с последната категория (не по значение) игри. Това са игрите за готвене. Любими на голяма част от момичетата, а и на техните майки, които доста често поиграват на игри за готвене уж, че търсят подходяща игра за малката си дъщеричка. Биват най-различни видове. Може да са за правене на хамбургери, за печене на пици или дори за готвене на Тирамису и други по сложни сладки и ястия.


Игрите за момичета са напълно безплатни и можете да ги откриете навсякъде.

Няма коментари:

Публикуване на коментар