понеделник, 18 юли 2011 г.

Още нови игри за момичета

Последните няколко дена от сайта за игри за момичета добавиха няколко нови предложения.

Игрите, както се и очакваше, са предимно за обличане, готвене и разкрасяване. Има и една, която е от забавен тип и лесно можете да си изгубите цял ден с нея. Става въпрос за един вълк, който преследва червената шапчица и нейният приятел, които ръсят бонбони от пробитата си кошница. Вълкът събира падналите бонбони, като внимава да не го видят. До тук нищо интересно, но се получава така, че колкото повече бонбони събира вълкът, толкова по-забавени стават движенията му и съответно по трудно за играча. Другото интересно е, че всеки край на играта е различен. В зависимост от това, колко бонбонки е успял да открадне вълкът.

Другото интересно предложение е готвенето на някакво ястие наречено "Шаварма". Ястието е представител на азиатската кухня и наподобява нашите пироги. Играта е добре направена и на повечето момичета ще им хареса.

Има и още една нова игра за готвене, в която готвите Пилаф. По визия и начин на игра наподобява по-горе описаната, но продуктите са други и котлончето, на което се готви е друго. Общо-взето и тази игра ще се хареса на феновете на игри за готвене и сервиране на разни ястия.

И последно ще се спрем на играта Принцесата. Тази игра прави впечатлени със сериозното си количество елементи, които трябва да се наслагат върху манекена. Просто наистина нещата са тъврде много, ако сте по-колебливи може да изгубите доста време в чудене кои точно вежди да сложите или коя блузка да изберете от големия избор, който се предлага.

Новите игри в сайта за игри за момичета, можете да намерите в секцията за нови игри която се намира в менюто в ляво. Приятно прекарване на всички момичета, които имат време за игри и забавления.

Няма коментари:

Публикуване на коментар